Az EU-Tender Gazdasági Szaktanácsadó Kft. alapítása óta 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely szolgáltatásait elsősorban a kormányzati és az önkormányzati szférának nyújtja. Társaságunk szakmai profilja fokozatosan bővül, jelenleg követelések (többek között parkolási pótdíjak) behajtásával, közbeszerzési tanácsadással foglalkozunk, emellett – a pénzügyi és jogi audit keretében – segítünk ügyfeleinknek átlátni a napi működésükre is kiható problémákat.

Üzleti filozófiánk, hogy ügyfeleink valós problémáját azonosítjuk, és erre kínálunk megvalósítható, minél inkább testreszabott és konkrét megoldást.  A gyakori és jelentős hatásokkal bíró jogszabályváltozások miatt ez igazi kihívást jelent a szektor összes szereplőjének.  Szolgáltatásaink nélkülözhetetlen előfeltétele a hatékony belső működés és a kiemelkedő képzettségű munkatársak megléte.  Az eredményességünk titka abban rejlik, hogy a jelenlegi nagy kihívásokat támasztó gazdasági helyzetben is képesek vagyunk számos szakterületen, magas színvonalon, szakmai erősségeinkre és kiterjedt kapcsolatrendszerünkre támaszkodva elősegíteni ügyfeleink hatékony működését.

Társaságunk szorosan együttműködik az egyes szakterületeken igen nagy jártasággal rendelkező ügyvédi irodákkal és tanácsadó cégekkel.